Кейт Мидълтън и принц Уилям са ужасени от…

Гласувайте за статията

Херцозите разпоредили затягане на сигурността

Херцозите на Кеймбридж – Кейт Мидълтън и принц Уилям, са ужасени от това, което ги е сполетяло.

Запознати издават, че кралското семейство е започнало вътрешно разследване по случая.

Кейт Мидълтън

Херцозите разпоредили затягане на сигурността

Престъпник е успял да проникне на територията на двореца. Случката се е разиграла на 14 юли, но стана известна едва сега.

Оказало се, че на територията на дома, в който Кейт Мидълтън и принц Уилям живеят със своите деца, е проникнал бившият затворник Дарън Бенджамин. 40-годишният мъж е бил обвиняван в мъчения на хора. По данни на следствието, Дарън е държал жител на Лондон в мазето си и го е измъчвал с цел получаването на информация, която би довела до обогатяването на престъпника.

Мъжът заливал жертвата си с вряла вода, бол го е в гърлото с нож и го е заплашвал да го убие. За своите злодеяния Дарън е лежал в затвора седем години. Когато излязъл на свобода, започнал да работи като хамалин. Било изяснено, че компанията, в която работи Дарън, доставя мебели на кралските особи.

Така, престъпникът заедно с останалите хамали пристигнал на територията на двореца, за да достави някои мебели за обновяване на интериора. Когато мъжът влязъл във вътрешния двор, се е срещнал с децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

По това време Шарлот, Джордж и Луи си играели с бавачката. Дарън обаче запазил хладнокръвие, приближил се до принц Джордж и го заговорил. При това никой от персонала дори не се опитал да спре непознатия.

За инцидента кралското семейство разбрало от съобщения в медиите. Изданието „The Sun“ научило за инцидента, след като Дарън започнал да се хвали, че познава принц Джордж в местна кръчма. Посетителите обърнали внимание на това, как Дарън мазно наричал кралското дете „мило и добро“, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар