Слави Трифонов направи нещо изненадващо

Гласувайте за статията

Той остави без думи публиката в студиото му

За никого не е тайна, че обикновено шоуменът Слави Трифонов общуваше с публиката си с очи.

Понякога той дори не ги поглеждаше. В петъчната вечер обаче, Слави Трифонов изненада всички присъстващи като ги покани да се снимат с него, при това не къде да е, а около бюрото му.

Слави Трифонов

Той остави без думи публиката в студиото му

В едно от последните си предавания преди края на шоуто тази седмица, Слави Трифонов се показа неочаквано благоразположен и любезен. Той веднага откликна на молбата на Краси Радков за фото и учтиво покани всички зрители около него.

Не само това-Слави Трифонов се поздрави с част от публиката си и позира търпеливо с нея, пише „Хотнюз“. От вечно изнервения и сърдит Слави нямаше и следа. По всичко личи, че флиртът с публиката ще продължи и в последното издание на шоуто, което ще бъде излъчено тази вечер.

Гост на Слави Трифонов бе и първият шеф на Би Ти Ви Албърт Парсънс. Той разказа как Иван Костов бил против Слави да прави собствено предаване. Въпреки това обаче, американецът не се съобразил с мнението му. Когато пристига в България, на Албърт Парсънс е възложено да създаде телевизия в американски стил.

Медията трябва да стартира със сутрешно шоу и да завършва с приятно, забавно шоу вечерта. Новините били изключително важни. Г-н Парсънс взел бизнес решение, без да е гледал шоуто, но знаейки, че е с много висок рейтинг.

Слави искал шоуто да започва от 22.00 ч. „Ако ти си успешен и се справиш, ще можем да разширим праймтайма с два часа“, смятал Парсънс и настоял началото да бъде от 22.30 ч. Двамата имали разногласия относно балета, тъй като в американските шоу програми нямало балет. В крайна сметка шефът заключил: „Какво ме интересува дали ще имаш балет, важно е да имаш рейтинг“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар