Изненадващи рокади в Би Ти Ви

Изненадващи рокади в Би Ти Ви
2 (40%) 1 vote

Намериха заместник на Емо Чолаков

Изненадващи рокади се случват в Би Ти Ви насред летния сезон.

Оказва се, че считано от днес, един от дългогодишните репортери на медията ще се присъедини към Стаси Цалова и Натали Трифонова като водещ на прогнозата за времето. Става въпрос за Борислав Лазаров.

Би Ти Ви

Намериха заместник на Емо Чолаков

Ето какво съобщиха от Би Ти Ви по темата:
„В bTV се стремим водещите в нюзрума да бъдат журналисти със сериозен опит зад гърба си и с изявени репортерски качества. Като част от екипа на новините и актуалните предавания на телевизията в продължение на дълги години, Боби Лазаров е именно такъв журналист.

Вярвам, че с неговите широки познания, умения и позитивен стил в представянето на новини и с естествения му интерес към науката, метеорологичните прогнози ще достигат до зрителите по най-любопитния и близък до тях начин”, коментира Венелин Петков, който е директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

С подчертания си интерес към позитивните и любопитни теми, свързани с науката, културата и загадъчните явления, Борислав Лазаров е сред най-обичаните и добре познати телевизионни журналисти още от старта на кариерата му в bTV през 2002 г.

Посветен на журналистиката от 17-годишен, Боби близо 10 години е радио водещ и музикален мениджър. След като става част от екипа на Би Ти Ви Новините, работи като репортер, сценарист и водещ. „Обичам работата си в bTV, защото през всичките тези години винаги съм имал свободата и най-модерните изразни средства, за да развивам темите, които са интересни и полезни за зрителите.

Да бъда водещ на прогнозата за времето е възможност да направя следваща, естествена стъпка, тясно свързана с моите лични и професионални интереси“, казва Боби Лазаров, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар