Николай Бареков и семейството му изненадаха всички с избора си

Гласувайте за статията

Доста горещ въпрос обаче остава без отговор за момента

Бившият евродепутат Николай Бареков и семейството му, изненадаха всички с избора, който направиха за лятната си почивка.

Запознати издават, че преди броени дни били забелязани на басейна в луксозен хотел в Хисар.
Почиващите останали изненадани най-вече от това, че лично Николай Бареков държал Антони, а цяла свита от двама мъже и две жени се грижели за комфорта на семейството му.

Николай Бареков

Доста горещ въпрос обаче остава без отговор за момента

Направило им обаче впечатление, че красивата половинка на Николай Бареков – Мария, не била видяна никъде. На втория ден обаче, смуглата хубавица с небесно-сините очи, която е родом от Хисар, се появила. Така тя успокоила загрижените любопитковци в хотела, че няма разпад и срив в звездната двойка. Нещо повече – те изглеждали повече от щастливи заедно.

Това, което направило впечатление на хората наоколо било, че Николай Бареков не спирал да говори със синовете си и да ги поучава. Семейството често си почива в този курорт, където живее и тъщата на Бареков – Стоянка.

Така и не става ясно обаче защо семейство Барекови не отсяда при Стоянка Календерска, а предпочита хотелски условия. Трите деца, които роди Мария, са любимци на баба си по майчина линия. Календерска често е била забелязвана да разхожда двете по-големи момченца и да помага на дъщеря си, пише show.blitz.bg


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар