Коцето изпадна в шок след тази случка

Гласувайте за статията

Той бе категоричен, че ще открие книгата си

За никого не е тайна, че фолк изпълнителят Коцето отдъхва в компанията на семейството и приятелите си.

Той е избрал за летния си отдих южната ни съседка Гърция. Оказва се обаче, че наред с приятните изживявания има и не дотам приятни.

Коцето

Той бе категоричен, че ще открие книгата си

Изданието „Телеграф“ отбелязва на страниците си, че докато се препичал на плажа в Гърция, Коцето бил обран.
43-годишният певец не намира думи да изрази шока от това, което му се е случило.

Явно докато е бил в морето някой от околните плажуващи е бил достатъчно ловък. Коцето изплака, че крадецът му е задигнал книгата от шезлонга. При това не става въпрос за коя да е книга, а българската класика „Тютюн“ на Димитър Димов.

Афектиран от кражбата обаче, докато описваше нелепата ситуация, Коцето обърка автора на романа. Така вместо Димитър Димов, каза че Димитър Талев е написал „Тютюн“. Всъщност за никого не е тайна, че Димитър Талев е авторът на „Железният светилник“.

Грубата му грешка, разбира се, беше порицана от многобройните му почитатели. Те отбелязват, че за тях е недопустимо да се бъркат такива големи български автори, та дори и в момент на афект.

„Искам да съобщя за един проблем. Днес някой изключително нагло, безцеремонно ми е откраднал книгата „Тютюн“ на Димитър Талев. Ще разровя всички сепарета, чадъри, шезлонги и ще видя кой ми е гепил книгата. Каква наглост“, гласи дословното изказване на певеца, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар