Марта Вачкова стана за смях

Гласувайте за статията

Актрисата предизвика възмущението на потребителите на социалната мрежа

Известната актриса Марта Вачкова, която играе ролята на сестра Жекова в култовия български сериал „Откраднат живот“, се изложи до краен предел.

Само два дни, преди да навърши 60 години, Марта Вачкова и Владо Пенев застанаха пред олтара. Дългогодишната двойка изпита тръпката от това да се изправиш пред толкова много хора, които да чуят заветното „Да“.

Марта Вачкова

Актрисата предизвика възмущението на потребителите на социалната мрежа

Тук е мястото да поясним, че двамата не сключиха брак, а бяха кумове. За церемонията Марта Вачкова заложи на жълта рокля и вдигната коса. Присъстващи издават, че била много щастлива и не спирала да радва околните със заразителната си усмивка.

Тя и Владо Пенев кумували на техни приятели – шефът на съвета на директорите на „Минстрой холдинг“ и неговата дългогодишна приятелка Румяна Георгиева, известна още като първата дама в търговията с ток.

Разбира се Марта Вачкова не пропусна да се похвали в профила си в социалната мрежа Фейсбук, че е влязла в ролята си на кума.
Тя обаче направи това по изключително неграмотен начин, с което предизвика възмущението на потребителите на социалната мрежа.

„Най-вълшебните дни! С верни приятели и любими хора.
От СВАДБА преляхме празника в ЮБИЛЕЙ!
Щастлива съм!
Благодаря на всички, които духом бяха с нас!“, написа Марта Вачкова в профила си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар