Изненадващ обрат в отношенията между Ивана и Мерал от „Женени от пръв поглед“

Гласувайте за статията

В крайна сметка нито една от трите брачни двойки не се запази

Изненадващ обрат претърпяха отношенията между едни от най-известните участници в риалитито „Женени от пръв поглед“ – Ивана и Мерал.

Запознати издават, че най-популярната участничка във второто издание на „Женени от пръв поглед“ – Ивана, е прясно разведена.

"Женени от пръв поглед"

В крайна сметка нито една от трите брачни двойки не се запази

Певицата твърди, че причина за краха на връзката й с Мерал не е трети човек, но категорично отказва да назове причината, поради която се е стигнало до раздялата.
В интервю за „ВИП обектив“ брюнетката е категорична, че двамата с бившия й съпруг си остават приятели и ще запазят добрите си отношения.

Ивана признава съвсем чистосърдечно, че нямала право да стартира развод преди края на предаването „Женени от пръв поглед“. Освен това тя допълва, че и съдебният процес продължил доста дълго. Това е причината, поради която тя е отново мома едва от няколко дни, пише „Хотнюз“.

По всичко личи, че и Мерал е преодолял Ивана, имайки предвид, че е отпрашил на почивка. Двойката разкрива, че доста са се смели на опита си като младоженци. „Ние сме единствените от цялото предаване, които са запазили комуникацията“, похвали се риалити звездата.

Ивана е категорична, че не съжалява за участието си в „Женени от пръв поглед“, защото станала приятелка и с екипа му. „Беше невероятно, ние бяхме като едно семейство“, коментира брюнетката.

Засега тя все още няма човек до себе си. Тя обаче се надява някой ден да срещне мъжа, който да я направи майка. Засега щяла да наблегне на кариерата си в музиката, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар