Кой разплака Лили Иванова?

Гласувайте за статията

Тв водещият ще помни дълго това си интервю

Ако и вие сте сред хората, които си мислят, че Лили Иванова не може да бъде разплакана, грешите.

В подкрепа на думите, ще ви разкрием една случка от близкото минало, която разкрива колко чувствителна е Лили Иванова.

Лили Иванова

Тв водещият ще помни дълго това си интервю

Дългогодишният водещ от ефира на БНТ – Георги Любенов пази в спомените си случай, в който в предаването „Полет над нощта“ през 2005 г. му гостувала примата на българската естрада Лили Иванова.

По време на предаването по телефона се обадили зрители, които разплакали от умиление голямата певица. Не знаейки как да реагира на създалата се ситуация, Георги я оставил да си поплаче. Тогава неговият началник Хачо Бояджиев му казал в слушалките „остави я да си поплаче, нищо не прави“.

Оказва се, че това далеч не е най-интересната случка в биографията на Георги Любенов като радио и тв водещ. В началото на кариерата му, още в много млада възраст, е минал през емблематични предавания. Сред тях са: „12+3“, „Хора, пътища, автомобили“, „Нощен Хоризонт“, дори е чел новини.

През 1997-ма година за пръв път му поверили да чете новините. Още помни една нощна емисия новини в 3:00 часа през нощта. Тогава звукорежисьорът отскочил до тоалетната и го оставил сам в ефир, пише lifeonline.bg.

За да прикрие смущаващото обстоятелство, че няма кой да пусне следващият елемент от програмата, Любенов дори се престарал и прочел емисията два пъти , пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар