Не е за вярване! Вижте кой ще заеме мястото на Емо Чолаков

Гласувайте за статията

Вече е ясно кой ще запълни празнината

След като се разбра преди време, че Емо Чолаков напуска Би Ти Ви, всички се питаха, кой ще запълни празнината в ефир и ще замести достойно очарователния и харизматичен водещ.

Е, дългото чакане приключи и Емо Чолаков вече си има заместник.
При това не кой да е, а дългогодишният репортер на Би Ти Ви Новините – Борислав Лазаров.
Той вече е част от екипа на водещите, които разкриват какво ще е времето пред зрителите на Би Ти Ви.

Емо Чолаков

Вече е ясно кой ще запълни празнината

Натали Трифонова и Станислава Цалова бяха дълго време сами на екран. Летните отпуски и дългите почивки обаче си казват думата и екипът е повече от убеден, че има нужда и от трети човек.
Така ръководството на медията е стигнало до извода да присъедини Боби Лазаров към екипа, за да ни съобщава кога и къде ще вали.

Той обаче не е метеоролог като Емо Чолаков, който освен всичко друго, караше зрителите да се усмихват. Лазаров е сред най-обичаните и добре познати телевизионни журналисти още от старта на кариерата му в bTV през 2002 г.

Посветен на журналистиката от 17-годишен, Боби близо 10 години е радио водещ и музикален мениджър, а след като става част от екипа на новините работи като репортер, сценарист и водещ.

Директорът на „Новини, актуални предавания и спорт“ – Венелин Петков изрази вяра, че широките познания, умения и позитивен стил в представянето на новини и с естествения интерес към науката от страна на Боби Лазаров, метеорологичните прогнози ще достигат до зрителите по най-любопитния и близък до тях начин, пише zajenata.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар