Виктор Николаев изгуби ума и дума насред ефир. Какво се случва с него?

Гласувайте за статията

Водещият на сутрешния блок се притесни сериозно за „летовника-удавник“

Водещият на сутрешния блок „Здравей, България“ по Нова тв – Виктор Николаев, притесни сериозно зрителите.

Мнозина се запитаха какво се случва с Виктор Николаев, предвид това, че водещият изпадна в шок насред ефира.

Виктор Николаев

Водещият на сутрешния блок се притесни сериозно за „летовника-удавник“

Той прекъсна живо включване от Крайморие, откъдето предаваше репортерката Цеца Алексова. Тя говореше със спасители за какво трябва да внимават туристите край морето.

Докато Цеца Алексова разпитваше експертите поясни, че зрителите на Нова телевизия ще станат свидетели на демонстрация на живо как спасители оказват първа помощ на турист, влязъл в ролята на удавник.

След като те обаче положиха грижи за него, „удавникът“ остана да лежи неподвижно на пясъка. Това бе и причината, която накара Виктор Николаев да прекъсне колежката си. Водещият на сутрешния блок я попита всичко наред ли е наистина с летовника.

„Цеца, какво става? Оказваха на човека първа помощ уж на демонстрация, но той вече от 5 минути лежи неподвижен на пясъка“, запита Николаев. Алексова обаче отвърна на колегата си с усмивка, че тъкмо туристът се е вдигнал от пясъка. Като доказателство за думите й, тя помоли оператора да документира щастливия край на „инцидента“. След като Виктор Николаев се увери сам, че всичко е наред, се успокои видимо, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар