Изплаши се: Теди Велинова остана без пари, спешно си търси работа!

Гласувайте за статията

Теди Велинова си търси спешно работа след раздялата с д-р Енчев!

Половинката на популярния д-р Ангел Енчев го закъса. Теди Велинова е започнала спешно да си търси работа. Тъй като след раздялата с пластичния хирург, кранчето за пари внезапно секнало.

Теди Велинова

Теди Велинова хукна да си търси работа след раздялата с д-р Енчев

Известно е, че откакто се събраха с Енчев преди 8 години, моделката няма нито един работен ден. Малко след като забременя, тя избра да си остане вкъщи. Превръщайки се в покорна домакиня и вероятно – отчаяна съпруга.

Постепенно Велинова, която бе един от най-добрите модели у нас, изгуби връзките си в шоубизнеса и бе изместена от по-млади момичета.

По ирония на съдбата, така се получи и в личния й живот – д-р Енчев я остави заради своя пациентка, 10-ина години по-свежа от Теди Велинова.

От месец насам Теди правела опити да възобнови връзките си в модните среди. Но вече прехвърлила 40-те, шансовете й за успех клонят към нулата.

Слава Богу, д-р Енчев бе благосклонен към нея и й остави къщата, в която живееха заедно с двете им деца, пише hotarena.net.

Пластичният хирург вероятно ще плаща и висока издръжка, но сумата още не е определена от съда. Докато това се случи, Теди Велинова ще разполага с толкова пари, колкото Енчев й даде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар