Сетила се Мара: Асен Блатечки скубе коси за раздялата с жена си Катерина! (виж тук)

Сетила се Мара: Асен Блатечки скубе коси за раздялата с жена си Катерина! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки не е на себе си, че изгуби Катерина Горанова!

Всеки божи ден през последната половин година актьорът Асен Блатечки си посипва косите с пясък, затова че е оставил бившата си жена Катерина Горанова и дъщеря си заради моделката Диляна Попова.

Асен Блатечки

Асен Блатечки страда все повече по Катерина Горанова

Това твърдят пред столичен вестник източници от театралните среди, на които Блатечки признал колко нещастен се чувства с Диляна.

Двамата постоянно се карали, били като куче и котка и никой не отстъпвал. Докато Катерина дълги години покорно проявявала разбиране към трудния характер на Асен, Диляна след всеки скандал грабвала детето и се изнасяла от дома им.

Близки до актьора разказват, че се е случвало със седмици да не вижда сина си Борил, тъй като Попова му била обидена и не си вдигала телефона.

Именно след подобен скандал двамата се разделиха малко след раждането на Борил.

Тогава Блатечки поиска прошка от Горанова и отново заживяха заедно, но явно някои рани никога не зарастват. Режисьорката така и не успя да преглътне изневярата и унижението и с Асен се разделиха окончателно.

От началото на тази година Блатечки и Диляна отново се събраха, но трудно мелят брашно заедно. За сметка на това пък Катерина, която вече има нова връзка, цъфти от щастие и изглежда невероятно.

Тези дни излезе нейна снимка по бански, на която режисьорката демонстрира перфектни форми от красив гръцки плаж. Катерина е дори по-слаба от дъщеря си Катя, която е едва на 18 години.

А според някои бившата на Блатечкидори надминава по хубост и сексапил с топ модела Диляна Попова.

„Явно новата любов й се отразява доста добре“, коментират нейни близки. Както „Галерия“ писа, Горанова има сериозна връзка със свой доста по-млад колега от театралните среди.

С гаджето си в момента на почивка в Кавала заедно с дъщерята на Блатечки – Катерина. Миналия месец пък я заведе на екскурзия в Рим.

Горанова и Асен живееха на семейни начала повече от 15 години. Въпреки многото слухове за изневери с фенки, секс символът на българското кино бе категоричен, че обича единствено жена си и дъщеря си.

По време на снимките на „Стъклен дом“ обаче се плъзнаха упорити слухове за афера между Диляна Попова и Блатечки. 2 години по-късно актрисата призна, че е бременна от Асен.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Сетила се Мара: Асен Блатечки скубе коси за раздялата с жена си Катерина! (виж тук)”

  1. Деската

    юли 31. 2019

    Асен е добър актьор. Но мисли само с долната глава и забравя да използва горната. Сега гроздето му кисело. Ама вече е късно…

Добавете коментар