Кейт и Уилям в ужас за децата си (Опасен престъпник проникна в двореца)

Гласувайте за статията

Децата на Кейт и Уилям в опасност

Опасен престъпник стигнал до децата на Кейт и Уилям. Той успял да пробие кралската охранителна система и да стигне до Джордж, Шарлот и малкия Луи. Мъжът, който имал криминално минало, влезнал в двореца Кенсингтън с фалшив пропуск като шофьор на частна фирма, пише „Womenshealthmag“.

За щастие служител бързо открил, че има проблем и отново проверили системата за сигурност. Бившият затворник, който лежал в затвора заради злоупотреби и неправомерни действия, които включвали дори заливането на потърпевшите с вряла вода, се похвалил на приятелите си, че е видял принц Джордж, принцеса Шарлот и малкия Луи в задния двор на дома им на 14 юли. Насилникът споделил също, че принц Джордж бил много мил и любезен с него.

Според източник близък до кралското семейство Уилям е наясно какво се е случило и следи развитието на случая. Херцогът на Кеймбридж вярвал, че на затворници трябва да се дава втори шанс, след като вече са изтърпели присъдата си. Той бил загрижен за сигурността на семейство си, казва още източникът и допълва, че е много важно да се знае кой влиза в двореца. Принцът настоял за по-строга охрана на дома им с Кейт и децата след проникването на престъпника.

Веднага след този случай с нахлуването на престъпника в дома на херцогът и херцогинята на Кеймбридж, от фирмата, която отговаря за сигурността на семейството, преработили и модернизирали охранителната система и процедурата за достъп до двореца. Сега всеки, който иска да влезе там, е подлаган на по-щателна проверка, пише tocka.com.mk.

За щастие този път всичко приключило както трябва, но принц Уилям искал да избегне такива случки занапред и затова засилил охраната и сменил процедурата за достъп до дома им с Кейт.

Опасен престъпник влезе при децата на Кейт и Уилям сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Опасен престъпник влезе при децата на Кейт и Уилям сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

А в момента кралското семейство е на почивка на любимия си остров Мистик заедно с трите си деца. Кейт и Уилям ще се върнат отново на работа през септември.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар