Джена с любовно послание към мъжа си: Все по-влюбена е в него! (виж тук)

Гласувайте за статията

Джена е все по-влюбена в съпруга си Наско Стоев!

Поп фолк дивата Джена публикува доста интересно клипче. В своя Instagram профил, певицата публикува видео на своя съпруг Атанас Стоев, в което той показва виртуозно изпълнение на барабани.

Джена

Поп фолк певицата Джена не крие чувствата към съпруга си

Феновете на музикалното семейство знаят,че Наско е запленен от ударните инструменти още от дете. Стъпвайки на сцената, Наско – Малкия Канар разбира, че именно музиката е неговото призвание.

“Гордост моя! Носиш музиката в душата си и свириш със сърцето. Бог да те благослови! Обичам те!“, отправя трогателно послание певицата към любимия си мъж, а почитателите й се включват с коментари под публикацията, в които не крият възхищението си от неговия талант.

Джена и Наско Стоев са едно от най-популярните семейства в българския шоубизнес, които се славят със своята силна и искрена любов.

Младото семейство са горди родители на малкия Атанас, който е най-големия им подарък и радост в живота. Само преди седмици Джена и Наско празнуваха 3 години от своята сватба, а това бе повод за емоционално признание от певицата в социалните мрежи:

“Честита #3 годишнина любов моя! Искам цял живот ти да ме обичаш. Искам цял живот да заспивам и да се будя до теб! Искам да помоля Бог да пази тази обич, защото ти и малкото ни бебче сте моето ВСИЧКО!“.

Джена и Наско се запознаха при едно съвместно участие в къщата на Малкия Канар в пловдивското село Катуница. В къщата им те двамата вдигнаха и пищна сватба, след което се преместиха в софийското си жилище.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар