Бомба: Виж кои актьори се връщат в сериала „Откраднат живот“! (Аня и Диляна с покани за участие)

Гласувайте за статията

Ето кои актьори ще се завърнат в сериала с най-висок рейтинг у нас!

Александър Алексиев и Дария Симеонова са част от актьорите, които ще се завърнат на снимачната площадка на сериала „Откраднат живот“.

сериала

Стари и нови лица в сериала „Откраднат живот“ по Нова ТВ

Именно около тях се развива сюжетът в сериала в първите два сезона. След това прекъснаха участието си, но сега е моментът да се завърнат.

Стъпка назад в миналото на част от героите и появата на стари лица е в основата на сюжета за осми сезон. Историята за разменените бебета, с която започнаха сериите през 2016 година, отново ще бъде изведена на преден план, пише вестник „България Днес“.

В сериала ще има и нови лица. Сред спряганите имена е на актрисата Аня Пенчева. Друга звезда, която е получила покана, е Диляна Попова. Тя наскоро приключи снимките на филма „Завръщане“ и в момента няма друг ангажимент.

До този момент участието и на двете не е потвърдено. От продукцията уточняват, че новите попълнения ще бъдат разкрити през септември.

Ясно е, че осми сезон ще бъде без големите звезди Юлиан Вергов и Владо Карамазов. Директор на болницата си остава Владо Пенев.

Дали обаче продуцентите не са ни приготвили и още няколко изненади и няма ли любимецът Карамазов все пак да се появи на екран, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар