Ричард Величков продава хапчета със съмнителен произход!

Мистър София 2018 и участник в последния сезон на „Вип Брадър“ – Ричард Величков, който стана за смях пред цяла България с желанието си да стане известен на всяка цена, не спира да копае славно пътя си към тоталното дъно. [caption id="attachment_599058" align="aligncenter" width="300"]Ричард Величков Ричард Величков разбуни духовете в мрежата[/caption]

За целта той използва момичета, които публично са признавали, че са болни от булимия, непълнолетни девойки и млади мацки, които тежат по природа не повече от 40 килограма, за да рекламират продукта му за отслабване „Липовон“. Който е доста съмнителен и нямал нищо общо с оригиналния продукт, познат в световен мащаб.

Дори докато беше в къщата на Големия брат се понесе слух, че артикулът за топене на мазнини е животозастрашаващ. И не само... Не едно или две момичета, които са се заблудили да си закупят „нещото“ на Ричард, дори в момента се оплакват, че получават нереално сърцебиене при употребата му.

Потребители сигнализираха Инстаграм страницата Therealsfw2, че „Липовон“ е забранен за лица под 18 години. Но Ричард Величков не само че казва на такива мацки, че не е опасно да го пият, въпреки че не са на подходящата възраст, но и ги използва да рекламират продукта.

Друг пример, че с тази гадория за вталяване не се отслабва и че рекламните му лица са слаби не благодарение на „Липовона“, е Михаела Варошкина. Тя е участничка в последния сезон на „InstaQueen“. Именно в бюти-риалити формата Михаела призна пред аудиторията, че страда от проблем, за който досега не е посмяла да разкаже на никой. А именно – че е развила булимия, вследствие на множество подигравки относно предишния й едър външен вид. Ричи се възползва да заблуждава и чрез и влогърката Никол Бутева, която по природа е с фигура на детенце. И тежи не повече от 30-40 килограма с напикани гащи.

А вие помнете, че инфлуенсърите за пари са готови да рекламират най-вредните и опасни за хората неща.

Това, че харесвате тези лица не бива да ви заблуждавате, че продуктите, които ви пробутват, в действителност вършат някаква полезна работа. И че непременно трябва да им се доверите и да ги купите. Източник: hotarena.net