Ексклузивно! Софи Маринова даде първото си интервю след развода с Гринго (Вижте какво разкри)

Ексклузивно! Софи Маринова даде първото си интервю след развода с Гринго (Вижте какво разкри)
5 (100%) 2 votes

Софи Маринова призна, че Грино е агресивен

Софи Маринова даде първото си интервю след развода си с Тодор Давидов – Гринго. Певицата говори за раздялата с бившия си съпруг докато чака реда си в полицията, за да напише поредната жалба срещу Гринго, който вече два месеца не спира да я тормози, изнудва и заплашва.

Софи разкрива, че причината за развода й с Гринго е, че той е бил агресивен. „Защото е агресивен, посяга ми и не се разбираме. Вече втори месец сме разведени, но той не спира да ходи по мен, следи ме. Заплашва мен и детето ми. В момента съм в прокуратурата и подавам жалба. Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се разбира. Идва на участията ми с компания от 20 човека и започва да агресира. Вика на Лоренцо: „Ще останеш без майка, ще я гръмна“. Звъни на мои приятели и роднини, казва им, че щял да ме залее с киселина“, споделя Софи, пише show.blitz.bg.

Певицата решава да сложи край на брака си с Гринго след поредния побой, в който той й чупи ръката. „Разбира се! Моите приятели са наясно, че това не е нещо ново, тормози ме отдавна. От самото ни запознаване е започнал да ми посяга. За трети път ми чупи ръката! Все обещания, искаше прошка… Държах на него, чаках го да излезе от затвора, помагала съм му… Това неговото обаче си е болест, шизофреник е!“, казва Софи за бившия си съпруг.

Оправдания

Гринго оправдавал побоите над певицата с характера си. „Такъв му е характерът. Гледам по новините, че 70% от жените са подложени на домашно насилие. Паднало се е и на мен… С такъв човек и приятел не можеш да си останеш, защото не иска. Болен мозък!“, споделя Софи.

Певицата дори се радва, че Бог я е пазил и детето, което искаха да имат с Гринго, не им се е получило. „Господ ме е пазил, какво да ти каза! Ние сега няма какво да делим и не мога да се отърва от него, какво ли остава, ако имахме дете! Мале, мале…“, казва Маринова.

Софи Маринова призна, че Гринго й е посягал сн. Инстаграм

Софи Маринова призна, че Гринго й е посягал сн. Инстаграм

Гринго продължава да тормози Софи. „Да, изнудва ме и ми звъни да иска пари. Казах му да изчезва, да си ме остави свободно да си работя, защото пречи и на служебните ми ангажименти. Идва на участията и ме притеснява и излага пред хората“, казва още Софи и допълва, че това ще бъде единственото й интервю по темата за развода с Гринго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар