Меган Маркъл и Хари с изисквания към съседите си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и Хари със специален списък с правила за съседите си

37-годишната Меган Маркъл и 34-годишният й съпруг принц Хари шокираха съседите си със странен списък. Той включва съвети за това как трябва да се държат местните и да общуват с кралските особи с „оглед на добрите междусъседски отношения“, пише „Контанкт мюзик“.

„Простолюдието“ на първо място трябва да внимава с малкия им син Арчи. Ако някой си мисли, че ще може да го щипе по бузите и да му дава бонбони, да забрави! Това е абсолютно недопустимо. Като цяло никой няма право да иска да види наследника на херцогът и херцогинята на Съсекс.

Списъкът с изисквания към съседите на Меган и Хари бил оповестен по време на среща с местната общност в околностите на имението Фрогмор Котидж близо до Уиндзор, Югоизточна Англия. „Човек от народа“ си позволил да коментира пред медиите: „Тази забрана щеше да е забавна, ако не беше толкова прекалена“.

Според друг претенциите на херцозите на Съсекс надвишават тези на самата кралица. Трети го приема твърде лично с думите: „Това е изумително. Никога досега не сме чували подобно нещо. Всеки, който живее в района, работи за кралското семейство и знае как да се държи учтиво и с уважение. Не са ни казвали как да се държим с кралицата. Тя е щастлива, когато хората я поздравяват“.

От своя страна, говорител на Бъкингамския дворец заявил, че Меган и Хари нямат нищо общо със съставянето на списъка с правила за поведение. „Те не са запознати със съдържанието на списъка. Това беше брифинг на добра воля, който да помогне на малката местна общност да разбере как да посрещне по най-добрия начин двамата новодошли и да им помогне при потенциална среща с непознати“, казва той.

Меган Маркъл и Хари със специални изисквания към съседите си сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл и Хари със специални изисквания към съседите си сн. Инстаграм/ sussexroyal

Дали Меган и Хари знаят за този списък, ние не можем да знаем със сигурност. Според мнозина обаче именно капризната Меган е измислила всичко това, предават от woman.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар