Майката на Софи Маринова: Тя си глези мъжете! (Вижте какво още разкри)

Гласувайте за статията

Софи Маринова все попада на „голтаци“

Майката на Софи Маринова проговори за мъжете на дъщеря си. Бившият мъж на певицата Гринго пък я обвини в изневяра. Тодор Давидов намекна, че трети човек може би е причината за раздялата им. Само така той си обяснява странното й поведение и нейното категорично решение да се разведат броени месеци след сватбата им.

На въпрос на негов фен в социалните мрежи дали Софи го е зарязала заради друг мъж, той отговаря лаконично: „Дано, не!“. Тодор подчертава, че Маринова е тази, която го е зарязала. След раздялата Гринго заминава за Германия, където претърпя катастрофа, пише „България днес“. Той се завърна у нас, за да се лекува, макар че няма сериозни травми, но ще се рахабилитира за около месец. След което най-вероятно отново ще отпраши за Германия, тъй като тук нищо не го задържа.

Именно в Берлин преди 4 години съдбата срещна Софи и Тодор. По това време той работел като охранител в местно заведение. Двамата се залюбили след престоя на Маринова в немската столица. За кратко време Софи успяла да го убеди, че си го прибира в България. Откакто е тук, Гринго разчита на нейната издръжка, вместо да си намери работа и да допринася за семейния бюджет.

Най-вероятно я е използвал, както си мислят и родителите й. „Софи все си глези мъжете – подаръци, екскурзии, купува им дрехи, всичко. Как няма да искат да са с нея?“, споделя майката на Маринова. Тя допълва, че всичките мъже на дъщеря й до този момент са „голтаци“ и й пожелава следващият да е богат.

Майката на Софи Маринова разкри, че дъщеря й попада все на "голтаци" сн. Инстаграм

Майката на Софи Маринова разкри, че дъщеря й попада все на „голтаци“ сн. Инстаграм

След развода на Софи и Гринго, той си тръгнал така, както дошъл – гол като пушка. Затова, най-вероятно, Тодор няма да се задържи дълго в България и отново ще се върне в Германия, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар