Сестра Чокова се връща в сериала „Откраднат живот“! (още подробности)

Сестра Чокова се връща в сериала „Откраднат живот“! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Сестра Чокова отново се връща в „Откраднат живот“!

Сестра Чокова отново се връща в новия сезон на „Откраднат живот”. За радост на зрителите предизвикателната актриса, която съблазни героя на Юлиян Вергов в хитовата лекарска сага, отново ще е на екран.

Откраднат живот

Сестра Чокова отново се връща в сериала „Откраднат живот“

Сестра Чокова отсъства в предния сезон на хитовата медицинска поредица. Но наесен къдрокоската отново ще облече бялата престилка. Преди да сложи сестринската униформа, Елена Карабойчева, която е бивш кандидат за кмет на район „Младост”, зарадва феновете си по бански.

Красавицата твърди, че дължи стройната си визия на ген. Въпреки че е майка на три деца, актрисата изглежда повече от прекрасно.

„Предстоят много интересни събития и развития в „Откраднат живот”. Не само за моята героиня, но и за целия сериал като цяло. Моят образ се развива в много интересна посока, на моменти провокативна и неочаквана”, разкри Елена Карабойчева в предаването „На кафе”.

Много ми е приятно да снимам с този екип. Много големи професионалисти са. Много голямо удоволствие сега ми доставя да гледам Иван Юруков. Той е феноменален. Гледам го и в театъра. Този човек е вселена”, продължи Елена Карабойчева.

Зрителите се радват на образа й, а мъжката половина от аудиторията на сериала се възхищават и на дългите й крака, пише вестник „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар