Алекс Сърчаджиева не се отделя от дъщеря си по време на снимките на „Игри на волята“!

Алекс Сърчаджиева не се отделя от дъщеря си по време на снимките на „Игри на волята“!
5 (100%) 2 votes

Алекс Сърчаджиева се грижи сама за щерка си София!

Алекс Сърчаджиева е плътно с дъщеря си София на снимките. Актрисата заснема реалити предаването „Игри на волята”, но до нея постоянно е малката й дъщеричка.

Алекс Сърчаджиева

Актрисата Алекс Сърчаджиева на снимки с щерка си

Шоуто по Нова телевизия стартира през есента. Кадрите се снимат на няколко пусти плажа по родното Черноморие. Участниците вече са избрани и след тях няма нито една известна личност от предишните шоуто.

Много известни личности сами се натискали да участват в предаването. Те били готови дори да се снимат и без пари. От шоуто обаче отрязали мераците на звезди като Златка Димитрова, Джулиана Гани и Енджи Касабие, пише вестник „България Днес”.

Например Енджи Касабие искала да участва с мъжа си Рабих ел Зейн. Диетоложката обаче държала на всяка точка на договора и искала максимално добри условия, както и пари за участието си.

Но интересът към шоуто бил голям и имало много кандидати за участници. Затова продуцентите на „Игри на волята” преценили, че вместо да дават високи хонорари на звездите, да използват средствата в нещо по-рационално.

Първоначалната идея била шоуто да се снима в Мексико, но поради набъбналия бюджет решили да го заснемат на родни ширини, пише вестник „Уикенд”.

В състезанието ще участват 24 души, разделени в три отбора, които постоянно се борят за по-добри условия на живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар