Отказа се: Десислава клекна пред килограмите, не може да се пребори!

Десислава не може и не може да свали тези килца
0

Десислава не може да се пребори с килограмите!

Десислава е направо неузнаваема, а феновете й са повече от притеснени за здравословното й състояние. Ангелогласната блондинка, която винаги е имала изящна фигура, в момента не смее да се снима от срам заради натрупани килограми.

Десислава
Десислава не може и не може да свали тези килца

Изпълнителката е на ръба на отчаянието заради наднорменото си тегло и изглежда опитите й да се втали поне до момента са неуспешни, пише вестник „Уикенд“. Въпреки това тя не се е отказала от идеята да си върне отново предишната секси фигура.

40-годишната звезда избягвала да се гледа в огледалото. Защото очевидно отдавна е заличила имиджа си на секси миньорче, твърди още изданието.

Всъщност килограмите при Десислава се увеличиха неимоверно след раждането на второто й дете Борис. От тогава певицата така и не успява да свали излишното от себе си, а положението се влошава с всеки изминал ден.

При едно нейно участие в столична дискотека дори, почитателите й буквално се хванали за главата, щом я видели.

Проблемите с килограмите при Десислава са от последните поне 5 години, като в началото на 2017-та тя все пак успя да поотслабне малко. Малко след това обаче, отново забременя и възстанови килограмите с пълна сила.

В момента Деси е толкова депресирана от вида си, че е обявила, че забранява да й се правят снимки и записи, включително любителски клипчета от нейни участия.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.