Шока на годината! Николета към Андреа и Моника: Проститурвате без мен?! (виж тук)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова дори не може да изпише правилно думата!

Залязващата плеймейтка Николета Лозанова се изпусна и на „всеослушание“ си призна, че практикува най-древния занаят, пише сайтът LifeOnline.bg.

Николета

Николета Лозанова с уникална изцепка в мрежата, тотално потресе всички

Докато Мона Валериева разтушава Андреа на вилата на свой любовник нейде в италианския прованс, Лозанова – Божинова – Михайлова се почувства пренебрегната. И реши да привлече внимание към себе си.

Опитът обаче се оказа меко казано нелеп. По време на живото „предаване“ на Моника Валериева в Инстаграм от вилата на поредния богаташ, НиЛо се включи с коментар, който остана моментално запечатан.

Наскоро разделената с любимия Кубрат Андреа само суфлираше зад кадър, най-вероятно защото все още в приложението няма фотошоп по време на лайфовете.

Все пак боксьорската екс приятелка се мерна за секунда въоръжена със слънчеви очила през нощта и подута глава.

Валериева предвидливо я избута извън кадъра, за да не плаши почитателите, а и все пак вниманието винаги трябва да е нейно.

Докато Мона се изявяваше като говорителка, един от коментарите направо изби рибата. Оказа се, че Лозанова никога не спи. Особено когато става въпрос за конкуренцията.

“Олее проститурвате без мен” намуси се инфлуенсърката на националите по футбол. А коментарът, изписан на шльокавица моментално бе възприет като самопризнание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар