Шок: Стефан на Гала потресе с… джуки! (още подробности)

Шок: Стефан на Гала потресе с… джуки! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Стефан на Гала показа потресаващи джуки в мрежата!

В разгара на лятото ставаме свидетели на какви ли не гледки и нововъведения сред родния шоуелит. Само че обикновено сме свикнали да отчитаме корекциите по телата и лицата на дамската половина.

Гала

Стефан на Гала пострада сериозно, видя се като кифла

В случая изненадата е повече от пълна, защото в главната роля е не кой да е, а мъжът на Гала – Стефан Николов, когото много често сме чували не само да се възмущава, но и открито да се подиграва на тунинговани звезди.

Неговите устни обаче, в момента изглеждат повече от набъбнали, пише вестник „Уикенд“ и вече са достигнали плашещи размери.

Но преди да решите, че Стефан на Гала е минал през някое студио за красота, за да се докара в този вид, ще поясним, че в случая става дума за ужилване от пчела.

Знае се, че риалити звездата от Вип Брадър притежава кошери и продава мед, но досега не е имал проблеми с насекомите. Или поне не го е споделял публично, както го прави сега.

Стефан е посетил и Спешното отделение след ужилването, за да е сигурен във възстановяването си.

Ефектът на надутите устни се случва, защото той имал алергия към токсините. Лекарят от спешното извадил жилото и ударил на Николов една инжекция, която да спре алергичния пристъп.

Така още на следващия ден устните на Стефан върнали нормалните си размери. Но за негов ужас близо 24 часа изкарал с огромни подути джуки, досущ като някоя тунингована плеймейтка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар