Бомба: Коцето проговори за раздялата с жена си Надя! (виж тук)

Гласувайте за статията

Коцето проговори за раздялата с Надя!

Най-горещите слухове в поп фолк средите редят, че Коцето и красивата му съпруга Надя са се разделили и дори, че блондинката вече не живее в семейната им къща в Бояна.

Коцето

Коцето нарече пълни глупости слуховете за раздялата си с Надя

Както се е случвало многократно през годините обаче, двамата ту са били разделяни, ту събирани от медиите. А в действителност не са имали такива реални ситуации в живота си.

„Пълни глупости са тези слухове, дори не знам откъде тръгват. Заедно сме си с Надето, обичаме си се все така и заедно си гледаме двете деца.

Дори на рождения ми ден на 17 юли Надето изчака да стане 12 часа, за да ми изпее Хепи Бърдей и през целия ми празник не спря да ме изненадва“, коментира чаровникът Коцето.

Припомняме, че той отпразнува с щуро и шумно парти 43-ия си рожден ден в компанията на един куп колеги, приятели и познати, пише Шоу Блиц. Разбира се, Надето бе в центъра на събитието заедно с него през цялото време.

Двамата дори възнамеряват съвсем скоро да сключат църковен брак, освен това кроят планове и за трето дете. А думата „раздяла“ дори не фигурира в умовете им. Напук на хейтърите и клюкарите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар