Барбара Стрейзънд с нови разкрития за връзката си с принц Чарлз (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Барбара Стрейзънд проговори за връзката си с Чарлз

Барбара Стрейзънд проговори за връзката си с принц Чарлз. Наскоро певицата изнесе концерт на почитателите си в Лондон и между песните неочаквано засегна темата за любовната си връзка с принца.

„Ако си бях изиграла добре картите, щях да стана първата принцеса еврейка“, пошегува се тя. Както се оказа обаче, и в тази шега има зрънце истина. Чарлз наистина бил очарован от Стрейзънд и двамата имали любовна връзка. Певицата и принцът се срещнали за пръв път през 1974-та година на снимачната площадка на филма „Весела жена“.

Чарлз останал сразен от тази нестандартна жена, пише woman.bg. Според слуховете после той окачил в покоите си плакат с образа на актрисата, в която наистина бил влюбен.

Следващата среща между престолонаследника и Барбара бил чак през 1994-та година, когато актрисата участвала в благотворително мероприятие на принца в Лондон. След като Чарлз се разделил с принцеса Даяна (докато все още не бил женен за Камила), той тайно се срещал няколко пъти с певицата.

Така че и Стрейзънд е могла да се сдобие в титлата „принцеса на Уелс“. Звездата по онова време не била обвързана. С първия й мъж отдавна били разведени, а до брака й с актьора Джеймс Бролин (с когото тя е щастлива и до днес), оставали още няколко години.

Не е известно защо връзката между принц Чарлз и Барбара така и не получила бъдеще. Но може би това е за добро, защото и двамата са намерили щастието си поотделно.

Барбара Стрейзънд проговори за връзката си с принц Чарлз сн. Инстаграм

Барбара Стрейзънд проговори за връзката си с принц Чарлз сн. Инстаграм

Впрочем, в скандалната биография на Стрейзънд, публикувана през 2006-та година, се споменават и много други известни мъже, които са били луди по нея. Сред тях са актьорът Омар Шариф, тенисистът Андре Агаси и дори Дофи Ал Файед, последният партньор на Даяна. Изглежда Барбара е била по вкуса на всичките мъже на лейди Ди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар