Горещ слух: Кейт Мидълтън си инжектира ботокс

Горещ слух: Кейт Мидълтън си инжектира ботокс
3.5 (70%) 2 votes

Известен британски пластичен хирург направи разкритие, че Кейт Мидълтън си инжектира ботокс

Известния пластичен хирург д-р Мунир Сомджи публикува в страницата на клиниката си в Инстаграм фотоси на херцогинята на Кеймбридж и твърди, че тя ползва ботокс.

Фотосите са придружени със следния надпис: „Нашата Кейт обича по малко ботокс“.

Интересното е, че малко по-късно написаното от него бе изтрито от страницата на клиниката.

Вероятната причина за премахването на поста е реакцията от Двореца.  В Кенсингтън са реагирали остро на изявлението на хирурга, което не публикувано в Page Six.

От кралския двор заявиха, че твърдението за използвания ботокс от херцогинята е пълна лъжа“. Те го определят още като „категорично несъответствие на действителността“.

От двореца припомнят, че кралското семейство никога не е участвало в инициативи, подкрепящи комерсиалната дейност. Те определят поста на известния доктор като чисто комерсиален.

Факт е, че на публикуваните на страницата кадри на „Преди“ и „След“, Кейт Мидълтън действително има по-уморен вид на първата снимка. Но все пак не бива да се пренебрегва факта, че тя е майка на три деца.

Мениджъра от маркетинговия отдел на клиниката заяви, че целта на поста е да се представи ефекта от ботокса, а не реклама.

Но дали Кейт Мидълтън е пациентка на клиниката остава неясно заради мерките на конфиденциалност, които се спазват, пише Тялото.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар