Елизабет Втора си търси готвач (Вижте каква заплата ще получава той)

Елизабет Втора си търси готвач (Вижте каква заплата ще получава той)
5 (100%) 1 vote

Кралица Елизабет Втора си търси нов готвач

Елизабет Втора е обявила, че си търси готвач. Изискването й е той да бъде амбициозен и да успее да покрие изключително високите стандарти на двореца. Окончателно избраният кандидат ще получава месечно възнаграждение в размер на 22 076 британски лири или по-малка сума, съответно ако ползва настаняване и изхранване. Той ще стане част от утвърден екип професионалисти в областта, гласи още обявата за свободната позиция.

Избраният кандидат ще придобие знания и умения, които със сигурност ще бъдат от полза за него в бъдещото му кариерно развитие.

Неговата месторабота ще бъде предимно в Лондон, но той ще трябва да има готовност за пътувания и до кралските резиденции. Готвачът на Кралицата ще разполага с общо 33 почивни дни за една календарна година. Той задължително ще почива и дните на официалните празници. За позицията е възможно да се кандидатства до 23:55 часа на 28 юли. До този момент обявата е отворена за набиране на кандидати, пише „Ретро“.

Всеизвестен факт е, че Кралицата е изключително взискателна към обслужващия персонал. Същото се отнася и за Меган Маркъл, която дълго време не успяваше да си избере бавачка. Преди раждането на Арчи херцогинята заяви, че няма да ползва услугите на детегледачка, а сама ще се грижи за наследника си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар