Преслава разкри какви корекции има по себе си (+ Защо отказва да се покаже без грим?)

Гласувайте за статията

Преслава разкри платила ли е откуп за стария си профил в Инстаграм

Преслава разкри какви корекции има по себе си. Докато гледа Паола, поп фолк изпълнителката реши да отговори на въпросите на феновете си в Инстаграм. Разбира се, почитателите й не изпуснаха възможността да разпитат своята любимка.

Въпросите към поп фолк изпълнителката бяха на различни теми. Докато някои се интересуваха от по-лични неща, други питаха за професионалните проекти на Преслава. Трети просто ласкаеха своята любимка, засипвайки я с комплименти.

Макар и не веднага, защото трябваше да преспи Паола, Преслава отговори на всички въпроси, зададени й от феновете „искрено и самоиронично“.

Почитателите на Преси я помолиха да качи снимка без грим, но тя категорично им отказа и заяви, че се харесва повече с грим. Поп фолк изпълнителката разкри и какви корекции има по себе си, освен на носа си. „Преди известно време редукция на гърдите и сега ринопластика. Нямам никакви импланти или нещо изкуствено по тялото и лицето си“, отговаря Преси на свой фен.

Тя споделя също, че сега не тренира, защото няма никакво време. Ако случайно й остане малко такова, Преслава обича да го прекарва в четене на книги, гледане на филми и разбира се, обича да отговаря на въпросите на почитателите си.

Както всички знаем, Преси имаше проблем с профила си в социалната мрежа Инстаграм. Той беше хакнат. Дълго време певицата се опитваше да си го върне и най-накрая успя след много усилия. И докато на повечето звезди с хакнат профил им е бил поискан откуп, за да си го върнат, Преслава разкрива, че нейният случай е друг. „Не. Профилът ми беше хакнат с цел да не съществува! Никой не ми поиска откуп!“, заявява певицата.

Някои от феновете на Преслава пък се интересуват какво мисли тя за друга известна личност – Слави Трифонов. Според Преси Трифонов е „най-голямата звезда в родния шоубизнес“.

Преслава разкри какви корекции има по себе си сн. Инстаграм

Преслава разкри какви корекции има по себе си сн. Инстаграм

Преслава не крие също, че в голяма фирма като „Пайнер“ е нормално да има лицемерие.

Преслава отговаря

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар