Преслава обяви война на журналистите (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Преслава смени подхода

Преслава обяви война на журналистите. Днес поп фолк изпълнителката намери малко време за феновете си и отговори на техните въпроси. В официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм Преси разкри подробности около бременността си с Паола, около избора на име на дъщеря си, операцията на носа си и още куп неща, които почитателите й я попитаха.

Преслава сподели, че е качила 15 кг, докато е била бременна с Паола. Но по всичко личи, че вече се е отървала от тях. Поп фолк изпълнителката разкрива и каква е тайната за перфектната й фигура. „Старая се да се храня здравословно, повече разходки“, пише Преси. „Тук бих искала да кажа, че не използвам продукти за отслабване и не съм рекламирала подобни!“, допълва тя.

Преслава разкрива също, че досега не е обръщала внимание на това какво се пише по неин адрес в пресата, но сега е решила, че ще се бори с всяка фалшива новина. „Дълги години смятах, че правилният подход е да не обръщам внимание на свободните съчинения на знайни и незнайни жълтурковци. Сега мисля, че е било грешно и че всяка лъжлива информация трябва да бъде опровергана!“, пише поп фолк изпълнителката, заканвайки се да се бори срещу фалшивите новини.

Преси споделя и как успява да „отсее“ приятелите си през годините. „Аз обичам приятелите си и смятам, че съм добър приятел. Разбира се, с времето, те сами се отсяват. Просто понякога човешката злоба и завист надделяват над приятелството. Като малки са ни учили на добродетели, но за жалост в съвременния свят се толерира да си К*УЧКА или ТАРИКАТ“, пише Преслава.

Преслава обяви война на журналистите сн. Инстаграм

Преслава обяви война на журналистите сн. Инстаграм

Поп фолк изпълнителката споделя също, че за разлика от други известни личности, не иска да прави влогове със своето ежедневие и да снима Паола. „Звучи много интересно, но засега по-голямата част от ежедневието ми е свързано с отглеждането на дъщеря ми, а не искам да превръщам детството й в риалити предаване“, пише Преси.

Въпроси и отговори

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар