Преслава: Павел искаше да кръстим Паола на мен (Какво още разкри?)

Гласувайте за статията

Преслава разкри защо е оперирала носа си

Преслава разкри защо е оперирала носа си. Докато се грижи за малката Паола поп фолк изпълнителката намери време да зарадва феновете си. Преси реши, че е време да сподели с всички свои почитатели това, което ги вълнува.

Затова тя отговори на въпросите на феновете си в социалната мрежа Инстаграм. „Започва рубриката: „Вие питате – Преслава отговаря“. Искрено и самоиронично!“, написа тя. И заваляха въпроси от любопитните й фенове на най-различни теми. Някои се интересуват как Преслава поддържа перфектната си форма. Други пък се вълнуват кой е избрал именно на малката Паола. Трети просто й правят комплименти.

Почитателите на поп фолк изпълнителката не пропуснаха да питат и за най-обсъждана от медиите, а и от самите тях тема, а именно за новия й нос.  Преслава отговори „искрено и самоиронично“ на всички тях, както обеща.

Поп фолк изпълнителката сподели как са избрали името на Паола. „През цялото време Павел настояваше да се казва Преслава, но последните 5 дни го убедих да я кръстим Паола! Сега от време на време й казваме Преслава“, пише Преси.

Тя признава също, че ако преди е била готова да пробва „екстремни неща“, сега вече би се замислила преди да опита. „След като родих вече има доста екстремни неща, на които не бих се решила“, казва Преслава.

Тя споделя, че по време на бременността си с Паола е качила 15 кг.

Поп фолк изпълнителката коментира и защо е оперирала носа си. „С прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и се налага операция. Няма нужда да в ви казвам, че не харесвах формата на стария си нос. След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото! Дори се наложи да го направя по-рано от предвиденото!“, отговаря Преслава на любопитни фенове.

Тя споделя също, че се надява Паола да има „собствен път в живота“, но би се радвала да има нейния талант.

Преслава отговори на въпросите на феновете си сн. Инстаграм

Преслава отговори на въпросите на феновете си сн. Инстаграм

Преси споделя още, че когато тръгне да пише книга за живота си, тя ще се казва „Дяволско желание“, като един от хитовете й.

Преслава отговаря

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар