Какво се случва с Наталия Кобилкина?

Какво се случва с Наталия Кобилкина?
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина не прилича на себе си

Наталия Кобилкина не прилича на себе си, откакто стана майка. Тя е неузнаваема и всички се питат какво се случва с нея – или е бременна отново, или просто пълнее с всеки изминал ден, пише HotArena.

От началото на лятото психоложката смени постоянния си адрес и вече живее в Гърция. Едва 5 месеца след раждането на първото си дете, тя изглежда сякаш е бременнна отново.

Наталия Кобилкина започна да качва килограми, откакто се премести в родината на мъжа си Такис. Тя дори не счита за необходимо да направи усилие да прикрие наедрялата си фигура с фотошоп, както правят много родни знаменитости. Или да започне да се облича в широки дрехи, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Вместо това, рускинята смело залага на къси панталонки и поли по тялото, които още повече подчертават подозрително наедряло й коремче. Именно напълняването й в тази област стана причина за слуховете, че тя може би отново очаква второ дете.

В края на февруари месец тази година Наталия Кобилкина дари със син Филип гръцкия бизнесмен Такис Дретакис. Първородният им наследник се появи на бял свят година и половина след сватбата им, допълва изданието.

Рускинята се запозна с бизнесмена покрай семинарите си в Банско, където той има хотел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар