Емануела отправи тежки обвинения към Динко Динев

Гласувайте за статията

Емануела отправи тежки обвинения към бившия си свекър Динко Динев

Емануела изрече тежки слова по адрес на бившия си свекър Динко Динев. Чалга дивата избухна след решението на съдия Елена Динева родителските права за сина й Мити да бъдат присъдени на неговия баща. Това решение на съда е прецедент. Доводите на Елена Динева са свързани с професията на Емануела. Съдийката е категорична, че тя не може да полага грижи за сина си, тъй като работи нощно време и прекарва по-голямата част от деня в сън.

Емануела изригна и заяви, че в такъв случаи всички жени, които работят в нощни смени трябва да бъдат обявени за недостойни да се грижат за децата си.

„Какво ще кажат за жените лекари и хирурзи, които работят през нощта и оставят децата си?“, попита гневно Емануела.

„Подозирам, че в това е замесен нашият скъп дядо – Динко Динев – патриот и човек с амбиции за политическа кариера, който отнема дете от майка му“, избухна разгневената изпълнителка.

Съдът реши да присъди родителските права на сина й на баща му Митко Динев. Според действащото законодателство певицата трябва да плаща на Динев месечна издръжка в размер на 200 лв. Тя има право да вижда детето си всеки първи и четвърти петък от месеца, като се задължава да го върне при баща му преди 17,00 часа в неделя.

Пайнерката е категорична, че ще обжалва това решение на втора инстанция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар