Шефът на Кристиян Бойков тъне в невиждан лукс (Снимки)

Шефът на Кристиян Бойков тъне в невиждан лукс (Снимки)
4.5 (90%) 2 votes

Собственикът на фирмата, в която работи Кристиян Бойков, тъне в невиждан лукс

Шефът на „ТД Груп“(фирмата, в която работи скандалният хакер Кристиян Бойков) – Иван Тодоров тъне в невиждан лукс. Той участва в управлението на цели 32 фирми и благодарение на това си е осигурил охолен начин на живот. Както вече стана ясно, той в момента е в Канада, но властите го издирват с бюлетина на Интерпол заради обвиненията за тероризъм, с които се сдоби у нас след скандала с Кристиян Бойков.

Случайно или не той обитава луксозен апартамент в кооперация, строена от „Артекс“. Иван Тодоров живее в резиденция „Стела Бояна“, която се намира в баровския квартал „Витоша“. Достъпът до тузарската сграда е ограничен, пише ПИК. На разположение на живущите в баровския комплекс са няколко сауни, фитнес, градина с ротонда, охраняем паркинг

Преди 4 години той е придобил собствеността върху една от фирмите на „Артекс“ – „СБ БОЯНА“ ЕООД.

Около мъж с финансовите възможности на Иван Тодоров, естествено гравитират и много красиви жени. От снимките му в мрежата става ясно, че той обича да глези любимите си. Настоящата му половинка се казва Гергана. С нея и с приятели Тодоров е обиколил куп атрактивни туристически дестинации – от лазурните екзотични острови до баровски зимни курорти.

Той има и 10-годишна дъщеря. Но с майка й са разделени от години, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар