Преслава зарадва феновете си

Преслава зарадва феновете си
5 (100%) 1 vote

Преслава зарадва феновете си с това, което съобщи в социалната мрежа

Преслава успя да зарадва феновете си с това, което сподели в социалната мрежа. Часове след премиерата на „Пиян“ пайнерката изненада за пореден път почитателите си. Тя обяви, че много скоро ще излезе поредният й албум, след 8-годишна пауза. Почитателите й са във възторг и с нетърпение очакват поредната й изненада да стане факт.

Последният албум на Преси „Как ти стои“ излезе през 2011 година. В период на 8 години тя издаваше хит след хит, но не събра песни за цял албум. Изпълнителката издаде, че в новата компилация ще бъдат включени общо 11 нейни песни, от които 5 са напълно непознати на публиката.

Буквално за часове „Пиян“ даде заявката, че ще се превърне в тотален хит. Песента вече събра над 2 милиона гледания в канала за видеосподеляне.

Това е поредната изненада от страна на Преслава към нейните фенове. В началото на лятото тя ги изненада с нова визия. Добричлийката се подложи на ринопластика. Но почитателите й не останаха очаровани от резултата. Заради новия нос Преси си навлече куп негативни коментари.

Дори най-верните й почитатели не могат да възприемат новата й визия и са на мнение, че тя вече е загубила своята идентичност. Мнозина я определят като копие на Галена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар