Деси Радева смени фризьора

Гласувайте за статията

Деси Радева вече не ползва услугите на прочутия коафьор Любен Николов

Деси Радева вече не е клиентка на ВИП салона за красота на прочутия коафьор Любен Николов, който се намира в столичния квартал „Лозенец“. Преди дни фризьорът отбеляза с грандиозно парти втората година от създаването на козметичната му линия за коса. На партито присъстваха куп известни дами.

Всички очакваха, че пред салона ще се появят лимузините на НСО и първата дама ще уважи партито на своя добър приятел Любен Николов. Но това не се случи. За всеобща изненада президентшата не се появи на събирането. И всички започнаха да се питат каква е причината за отсъствието й.

От известно време се носи слух, че тя вече не посещава салона на известния коафьор. Факт е, че дори редовните клиентки на студиото, вече не я засичат. А това единствено потвърждава слуховете, че Деси Радева се е отказала от услугите на Николов. Но каква е причината за това, остава пълна мистерия.

Коафьорът също мълчи по въпроса. Запитан за първата дама, той деликатно избягва темата и не обелва и думичка за съпругата на Румен Радев.

Първата дама е клиентка на Николов от момента, в който съпругът й стана президент. На известния коафьор тя дължи промяната на визията си, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар