Лъсна лъжата на Тита (Снимки)

Лъсна лъжата на Тита (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Тита се представя по един начин в инстаграм, но истината за нея е друга

Не всяка дама се осмелява да легне под ножа, за да промени визията си. Преслава също дълго се колебаеше дали да оперира носа си. Но след години колебания, тя най-после се реши да последва примера на колежките си. Очевидно Тита има същия проблем, но не се престрашава да си направи ринопластика и предпочита да обработва носи си с фотошоп.

В профила си в инстаграм тя публикува единствено обработени снимки, на които изглежда просто перфектно. Но истината за нея е друга.

Младата изпълнителката, която се изявява в новия клип на Папи Ханс, крие гърбав нос. Това става ясно от кадрите към клипа, на които визията й няма нищо общо с тази от перфектните снимки в инстаграм.

В случая ясно се вижда, че става въпрос за фотошоп, пише Хот арена. Не е ясно само защо едно момиче, което е едва на 20 години, отдава такова голямо значение на носа си и прави всичко възможно да прикрие недостатъците му.

Преслава също си навлече гнева на феновете си с решението да коригира носа си. Дори най-заклетите й фенове все още не могат да свикнат с новата й визия и постоянно я сравняват с Галена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар