Златка Райкова се превърна в клонинг на Есмер

Златка Райкова се превърна в клонинг на Есмер
5 (100%) 1 vote

Златка Райкова се превърна в истинско копие на Есмер Омерова

Златка Райкова се превърна в клонинг на Есмер Омерова. Откакто има връзка с Благой Георгиев, тя все повече започва да прилича на татарката. Но с новата си прическа, нашенката се превърна в същинско копие на бившата на любимия си. Златка отново стана руса. Но този път тя не е платинено руса, а цветът й по-скоро се доближава до естествената гама на светлокестеняво. Любимата на Благой Георгиев вее грива с преливащи светли кичури, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

В края на лятото Златка Райкова ще дари бившия футболист с дете, което ще бъде наследник номер 4 за него. Джизъса вече има три деца. Бившата гимнастичка Христина Витанова го дари със син и дъщеря. От брака си с Есмер Омерова, той има син на име Елай.

В момента Благо очаква дете от годеницата си Златка. Той няколко пъти й предлага брак, но все още двамата не са определили дата за сватбата. За трети път Джизъса ще избира годежен пръстен за любимата си.

Преди дни Златка му върнала и пръстен номер две, след кат видяла с какъв годежен пръстен се е сдобила бившата му Есмер. Татарката се похвали с уникално бижу, което е получила от новия си любим. След като видяла пръстена, Златка буквално откачила и заявила на любимия си, че и тя заслужава такова бижу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар