Меган Маркъл и принц Хари с пореден гаф

Меган Маркъл и принц Хари с пореден гаф
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл и принц Хари отново сгафиха

Нарушаването на традициите вече се превърна в навик за принц Хари и неговата съпруга Меган Маркъл. Първоначално само херцогинята си позволяваше да прави гафове. Но вече и принц Хари се присъедини към нея и демонстрира солидарност.

Преди дни двамата отново потъпкаха вековни традиции на рождения ден на принц Джордж, който стана на 6 години.

По традиция празниците се празнуват в тесен кръг при Кралицата. Според друга традиция, празнуващият трябва да получава поздравления на живо.

Меган Маркъл и принц Хари си позволиха да поздравят малкия Джордж в социалната мрежа. Поздравлението им гласи следното:“Честит рожден ден. Пожелаваме ти много любов и този ден да бъде специален за теб“.

До тук добре. Но предаването на поздрави не важи за най-близките, които лично трябва да поздравят рожденика. Освен това Меган и Хари нарушиха още една традиция.

Прието е, когато се отправят поздрави към членове на кралското семейство, да се упоменава тяхната титла. Вероятно Меган Маркъл не е запозната с този факт. Но съпругът й със сигурност знае това. Не е ясно защо той позволява на съпругата си да се излага по този начин.

Принц Джордж е трети по ред за наследяване на короната след баща си.Но в поздрава си нито Меган Маркъл, нито принц Хари упоменава този факт, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар