Вижте какво направи Гала след скандалната снимка на Мари

Вижте какво направи Гала след скандалната снимка на Мари
5 (100%) 1 vote

Ето какво направи Гала след скандалната снимка на щерка си Мари

Преди дни щерката на Гала – Мари нажежи мрежата. Наследницата на блондинката се пусна по бански. Младата дама скандализира мрежата със снимка по бански в цвят пепел от рози, през които прозираха прелестите й.

Снимката на Мари стана повод за куп негативни коментари, видя БЛИЦ. Хейтъри си позволиха да критикуват не само младата дама, но и нейната майка, а някои от тях стигнаха доста далеч в коментарите си.

Гала не остана безучастна към случващото се. Тя се включи с коментар. Блондинката заяви, че винаги ще се намери някой, който ще се опита да депресира детето й.

„Уча Мари от малка да не обръща внимание на злобарите и на хората, които се опитват да я депресират, а такива винаги ще се намират. Как искате да се снима през лятото. С палто ли?“, гневи се майката на Мари.

Тя отрече слуховете, че от тази есен Мари ще замести Ева Веселинова в ефир. Преди година любимият на Гала – Стефан започна работа в предаването й това не се оказа особено добра идея. Зрителите се вдигнаха на бунт, заявявайки че Стефан се е уредил с връзки в телевизията. Те настояваха той незабавно да бъде свален от ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар