Вижте колко харчи Филип Киркоров на месец

Вижте колко харчи Филип Киркоров на месец
5 (100%) 1 vote

Филип Киркоров пръска по цяло състояние всеки месец

Месечните разходи на Филип Киркоров възлизат на цяло състояние. Всеки месец той харчи по 5 милиона рубли. Сумата се равнява на около 70 000 евро, научи HotArena.

На прессекретаря си Филип Киркоров дава месечна заплата, възлизаща на 3500 евро. Той разполага и с творчески екип от 20 души. За тях изпълнителят харчи около 21 000 евро месечно – сумата включва месечните им възнаграждения и осигуровки. Останалата част от сумата от 70 000 евро той изразходва за обслужващ персонал, дрехи и за покриване на битови нужди.

Според класация на „Форбс“ за най-скъпоплатените руски артисти, Филип Киркоров заема второто място. Според данните на изданието, годишния му доход възлиза на 7,4 милиона долара, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Преди месец артистът, който е роден във Варна, беше в България. Но прибирането му към Русия се оказа истински кошмар. При кацане, самолетът му се ударил. До инцидента се стигнало заради силния вятър. За щастие няма пострадали пътници. Всички са добре.

Актьорът благодари на екипажа за адекватната реакция, но е категоричен, че той и семейството му винаги ще помнят този кошмарен полет. Артистът и близките му все още са много уплашени.

„Не беше никак приятно. Но всичко приключи добре. Всички сме живи и здрави и това е важното“, споделя Киркоров в коментар за кошмарния полет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар