Йорданка Христова пропищя от „Топлофикация“

Йорданка Христова пропищя от „Топлофикация“
5 (100%) 1 vote

Йорданка Христова се оказа поредната гражданка, измамена от „Топлофикация“

Йорданка Христова проплака от „Топлофикация“. Оказа се , че тя е поредната българска знаменитост, пропищяла от топлофикационното дружество. Наскоро изпълнителката броила 4 хиляди лева заради сметка, за чието съществуване дори не предполагала.

В продължение на 3 години тя не получавала известия за дължими суми. Но през това време дружеството й начислявало сметки. Преди седмици изпълнителката получила съобщение, че дължи огромна сума пари.

Първоначалното й задължение било в размер на 500 лева. Но сумата набъбнала заради разходите за съдия изпълнител и лихви.

Сметката е начислена за ателие, намиращо се зад хотел „Плиска“, което е собственост на Йорданка Христова. Тъй като семейството не ползвало имота от години, певицата и двете й деца решили да го продадат.

С изненада разбрали, че дължат 8 000 лв за отопление, при положение че радиаторите били свалени от години.

Разгневената изпълнителка решила да се обърне директно към началника на дружеството. Тя представила и  доказателство – бележка от домоуправителя на кооперацията, че ателието е необитаемо от години.

След поредица от разправии, Йорданка Христова все пак успяла да си издейства малък компромис. От дружеството склонили да й опростят лихвите.

„Платих „скромните“ 4 хиляди лева. Много е тъжно това, което се случва. Ограбват ни дори държавни и общински фирми“, споделя изпълнителката, цитирана от „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар