Джени Суши проговори за целувката с Кобрата

Джени Суши проговори за целувката с Кобрата
5 (100%) 1 vote

Джени Суши проговори за целувката с Кубрат Пулев

Джени Суши даде ексклузивно интервю пред „България днес“. Скандалната репортерка заяви, че Кобрата се е държал крайно унизително с нея. Тя сподели, че при първата си появи пред комисията в Калифорния той се е държал различно.

„Тогава беше с много хора. Заедно с него беше и приятелката му. Очаквах той да се извини, но не го направи. Въпреки това настояваше да му бъде върнат лиценза“.

На въпроса дали е доволна от крайния резултат, Джени Равало отвърна, че е Кубрат в крайна сметка се е извинил, преминал е курса и вече се държи по различен начин.

„Единствено времето ще покаже. Надявам се да не чувам повече лъжи от него и от хората му в социалните мрежи“, заяви скандалната репортерка.

Тя разкри, че след целувката пред камерата, Кобрата си позволил да я хване за задните части след това. Джени заяви, че в този момент се почувствала много унизително и искала единствено да се махне по-бързо от там.

На въпроса защо след това е била с компанията на Кобрата, тя отвърна, че неин приятел, който е български дизайнер я помолил да препоръча този ресторант на приятелите му. Джени се свързала с един от хората от екипа му. Той я уверил, че Кобрата няма да присъства на афтър партито, тъй като трябва да бъде прегледан от лекар. При това условие, репортерката се съгласила да придружи хората му на партито. Джени твърди, че е прекарала една приятна вечер с тях, тъй като всички се държали много добре с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар