Маргарита Хранова проговори за кредитите си

Маргарита Хранова проговори за кредитите си
5 (100%) 1 vote

Маргарита Хранова коментира слуховете, че е затънала в кредити

Маргарита Хранова коментира твърденията, че е затънала в дългове. Тя  заяви, че не чете какво се пише за нея по теми, извън новините за концертите й, пише HotArena, позовавайки се на „България днес“.

„Какви дългове и какви кредити към банки и други финансови институции? Не дължа пари  на никого и не чета неща, които пишат за мен. Особено лъжливи новини“, споделя още изпълнителката пред „България днес“.

„Познати ми се обадиха да ме питат дали е вярна публикацията, че имам много кредити. От тях научих, че се говори това за мен. Но не искам да се занимавам с подобни публикации, споделя Марги Хранова.

В момента тя е заета с подготовката за динамично лятно турне, което й предстои. Изпълнителката се старае да прекарва повече време със семейството си, пише  Хот арена, позовавайки се на „България днес”.

„Имам много ангажименти. Продължавам и с концертите „Звездите на България”. Единият ще се състои на 5 август в Бургас. След това съм във Варна на шести. Турнето ще завърши на 16 декември в зала 1 на НДК. С Орлин Горанов продължаваме съвместните концерти“ допълва Маргарита Хранова.

През септември певицата ще представи новата си песен на конкурса „София пее”, допълва изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар