Димитър Бербатов отсвири родното Черноморие

Гласувайте за статията

Очевидно тази година Димитър Бербатов няма да почива на родното Черноморие

Димитър Бербатов, който е един от най-големите фенове на Слънчев бряг, тази година отсвири родното Черноморие. Като повечето родни знаменитости той избра по-екзотична локация за своята лятна почивка.

Бившият футболист е собственик на просторен апартамент в курорта. По традиция, когато не е зает, лятото той е там. Въпреки, че към момента той е замразил спортната си кариера и на практика е свободен, тази година не се е отбил в черноморския курорт. Бербатов почива извън пределите на родината.

Миналата година той прекара цялото лято в курорта заедно със съпругата си Елена и двете им дъщери – Елиа и Деа. Няколко пъти Бербо дори сподели кадри от забавата си с децата. По цял ден семейството релаксираше край басейна в комплекса, където се намира просторния апартамент на Бербатови.

Въпреки че не се занимава активно с футбол, Бербатов има други ангажименти, свързани със спорта. Той се изявява като посланик на „Манчестър Юнайтед“ и треньор на деца по специална програма. Покрай този проект, нашенецът обиколи екзотични кътчета в Сингапур, Китай и Кипър.
На Острова на Афродита той имаше тренировки. Но след края на ангажимента си, той остана допълнително няколко дни, за да се наслади на морето. С отбора на „Берое“, който бе на подготвителен лагер в Банско, Бербо успя да отиде на планина, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар