Димитър Рачков слиза от екран

Гласувайте за статията

Димитър Рачков възнамерява да преустанови телевизионните си изяви

Димитър Рачков най-после реши да се вслуша в съветите на доброжелатели. Очевидно не само на зрителите вече му е писнало от неговата поява във всички формати на Маги Халваджиян, но и самият той се е изморил от постоянните си телевизионни изяви.

Комикът възнамерява да се посвети на голямата си страст – театъра. Заради ангажиментите си в телевизията, той заряза театралните си изяви. Но след свалянето на Господарите от ефир, комикът е започнал да преосмисля бъдещото си професионално развитие. Той си дал ясна сметка, че предпочита да се изявява на сцената, отколкото да пропилява таланта си в телевизията.

Комикът е решил да насочи цялото си внимание към собственото си шоу, което предизвика истински фурор в цялата страна. Освен това той има достатъчно ангажименти като водещ на частни партитата. И на практика за телевизията не остава място в препълнения му график.

Бургазлията възнамерява да разреди значително изявите си в Капките. Той вече е отказал на Маги Халваджиян да води новата му продукция. Според слуховете, маститият продуцент ще заеме мястото на Слави Трифонов. Продукцията на братята Халваджиян ще се излъчва в бТВ на мястото на сваленото шоу на Дългия.

След като Рачков отказал на Маги да води форма, последният веднага предложил на Ненчо Балабанов, което приел на драго сърце, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар