Щерката на Дарина Павлова с тежък здравословен проблем

Щерката на Дарина Павлова с тежък здравословен проблем
5 (100%) 1 vote

Тежък здравословен проблем измъчва от години малката дъщеря на Дарина Павлова

Паола – малката дъщеря на Дарина Павлова страда от тежко заболяване. Наскоро младата жена претърпяла операция. Физическото и психическото й състояние се подобрява и тя вече има сили да сподели диагнозата си, за да вдъхне надежда и на други отчаяни жени.

Причината за операцията на Паола а е сложна гинекологична болест, от която страда от 15 години. Заболяването на милионерската наследница се нарича ендрометиоза. Но освен репродуктивната система, засяга и различни вътрешни органи.

Първите симптоми при Паола се появили още в тийнейджърска възраст, когато тя често изпитвала неразположение, свързано със силни болки и прилошаване. Многократно дори родителите й се обръщали към спешна помощ.

Заради възрастта си, Паола не осъзнавала, че има здравословен проблем. Лекарите не установили с точност какъв е проблемът. Един от специалистите дори препоръчал премахване на левия яйчник и фалопиевата тръба. Но подобна манипулация намалява значително шансовете за зачеване, пише Хот арена, цитирайки „Ретро“..

Скоро наследницата на Дарина Павлова открила доктор, на когото напълно се доверила. Преди седмица тя се подложила на лапароскопия. Чрез интервенцията е отстранена опасна тъкан. След операцията, лекарите очакват, че болките, които измъчват Паола от години, най-после ще изчезнат, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар