Джордж Клуни разкри истината за тайната си дъщеря (Негова ли е малката Ава?)

Джордж Клуни разкри истината за тайната си дъщеря (Негова ли е малката Ава?)
5 (100%) 1 vote

Джордж Клуни разкри истината, няма нищо общо с малката Ава

Скандалът, който разтресе сериозно семейството на Джордж Клуни започна да отшумява. Преди дни обвиниха актьора, че има дъщеря от бившата си приятелка Стейси Киблър. Актьорът, който има две деца от съпругата си Амал Клуни, изпаднал в шок, когато научил новината. Малко по-късно се разбра, че в действителност детето не е негово. И никога не е имал извънбрачни деца.

Светският таблоид „Gossip Cop“ първи оповестиха новината. Техни източници разкриха, че Джордж и Стейси са прекратили връзката си около 2013-та година. Преди няколко месеца обаче Киблър му изпратила съдебна призовка да даде ДНК тест за установяване на бащинство. И го посочила като евентуален баща на дъщеря й Ава.

Амал изпаднала в нервна криза след скандала и се изнесла с децата извън семейния им дом. Оказа се обаче, че нито Джордж има тайна дъщеря, нито някога е имал такава.

Американският таблоид побърза да поднесе извинения на актьорското семейство, както и да отрекат всички слухове свързани със слуховете около дъщеря му. Стейси действително има момиченце, но то не е от актьора. И за да бъде пълна бъркотията, Стейси Киблър просто сподели снимки със съпруга си, новороденото си бебе и дъщеря си. Няма съмнение, чие е момиченцето, тъй като прилика между баща и дъщеря е поразителна.

Семейство Клуни напоследък се оказват доста често в центъра на скандала. Самият актьор намекна, че не толкова жълтата преса им пречи, колкото опити за саботаж на работата на съпругата му. Неведнъж, пред приятели Джордж изказвал съмнения, че атаките срещу него и семейството му са свързани именно с каузите на двамата. Двойката работи активно за решение на проблемите в Близкия изток.

Джордж Клуни опроверга слуховете за тайна дъщеря колаж Уикипедия/Инстаграм

Джордж Клуни опроверга слуховете за тайна дъщеря колаж Уикипедия/Инстаграм

Заради фондацията и подкрепата на няколко миротворчески мисии Джордж получи не една и две заплахи. А заради делата, които Амал води срещу Идил, актьорът я принуди да се движи с охрана. „Ние се разбрахме. Тя няма да рискува живота си, а аз няма да ходя в Сирия“, каза преди време той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар