Деси Банова заработи цяло състояние (Вижте с какво се занимава)

Гласувайте за статията

Деси Банова определено не си губи времето

Дори и по време на майчинство, Деси Банова се радва на солидни приходи. Бившата синоптичка е собственичка на чисто нова фирма, научи Хот арена.

„Десислава Банова“ ЕООД се казва дружеството, което е собственост на съпругата на Росен Плевнелиев. Фирмата на блондинката се занимава с консултантска, посредническа и организационна дейност, сочат официалните данни в Търговския регистър.

Интересен факт е, че дружеството е основано буквално дни, след като Деси и Росен Плевнелиев официално обявиха връзката си през преди две години.

Отчетът за миналата година показва, че Банова е заработила 76 хиляди лв, въпреки че в публичното пространство няма информация за организирано от нейната фирма събитие.

Публична тайна е, че г-жа Плевнелиева върти и друг бизнес. Тя притежава собствена сватбена агенция. За момента фирмата не функционира, но въпреки това дейността й не е официално прекратена. Самата Деси Банова преди време заяви, че няма намерение да се изявява в тази сфера.

Отнасно слуховете за завръщането й в телевизията, тя не коментира тези твърдения, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Ако се вярва на слуховете, в началото на следващия сезон Деси Банова планира завръщане в телевизията. Тя възнамерява да се завърне с нова рубрика. Но засега това се пази в тайна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар