Алекс Сърчаджиева с трогателни слова за загубата на Иван Ласкин

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева трогна всички с думите си за своя любим

Алекс Сърчаджиева не може да приеме загубата на Иван Ласкин. Тя все още не е  преодоляла болката от внезапната му смърт. Това сподели ко-водещият Юлиан Константинов в предаването „На кафе”, научи HotArena.

В предаването бе излъчено интервю с Алисия, която сподели, че Валери Божинов е важна част от живота й заради сина им.

След това водещите коментираха в студиото, че всяка болка е преодолима. Но Юлиан Константинов изрази друго мнение по върпоса. Той бе изключително близък приятел на Иван Ласкин. Музикантът, който се изявява като ко-водещ при Гала, сподели че наскоро е говорил с Алекс Сърчаджиева.

Пред него актрисата споделила какво изпитва седем месеца след загубата на съпруга си, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес”.

„Първоначалният шок и удар е изключително силен, но и след това не се успокояват нещата. Защото с времето осъзнаваш, че този човек ти липсва още повече и няма как да го върнеш по никакъв начин обратно в живота си“.

Юлиян Константинов цитира думите на Алекс: „С времето болката не утихва, а става дори по-голяма“, заяви музикантът, цитирайки казаното от своята приятелка.

Алекс Сърчаджиева е категорична, че никога няма да се съвземе след тази загуба и тя все още не успява да повярва, че съпругът й вече го няма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар